laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: wilma 27-02-2016 22:03:04
Beoordeling:
vandaag de ketting ontvangen, heel mooi en fijn product, dankzij de foto rond de hals duidelijk de maat kunnen zien. Dus perfect snelle levering.
Geplaatst door: Yolanda van Hasselt 18-02-2016 17:10:05
Beoordeling:
Uitstekende kwaliteit en toch niet duur. Zeer snelle levering, netjes en degelijk verpakt. Vriendelijke communicatie. Aanrader!
Geplaatst door: A Hansman 11-02-2016 06:56:21
Beoordeling:
Snelle levering, vriendelijk personeel, bij retourzending keurig dezelfde week het geld terug. Echte aanrader.
Geplaatst door: mark 7-02-2016 23:01:05
Beoordeling:
Snelle verzending. Prima verpakt! Niet duur. Aanrader en zeker een plek om op een ander moment weer te bestellen.
Geplaatst door: Nienke 5-02-2016 17:47:47
Beoordeling:
Super snelle levering en prachtige producten. Had de levensboom ring besteld, geen seconde spijt gehad: prachtige ring, zeer scherpe prijs. Deze site is een absolute aanrader wat mij betreft!
Geplaatst door: Brenda 3-02-2016 19:46:34
Beoordeling:
Boven verwachting! Voor mooie betaalbare prijzen, krijg je enorm goede kwaliteit. Snelle levering en mooi in een brievenbuspakketje aan geleverd. De oorbellen zaten in een plastic sieradendoosje zoals ook op de site te zien en de oorbellen waren zelfs apart in plastic verpakt. Ik ben enorm blij met de oorbellen en heb zojuist nog een bestelling geplaatst. Voor degenen die twijfelen... Gewoon doen! Het is een betrouwbare site.
Geplaatst door: lika 5-01-2016 15:36:41
Beoordeling:
Zeer geslaagd! Een aanrader voor iedereen die van mooie betaalbare sieraden houdt
Geplaatst door: lika 5-01-2016 15:34:28
Beoordeling:
Zeer geslaagd! Nog bedankt voor de snelle service : een aanrader voor iedereen die van mooie betaalbare sieraden houdt
Geplaatst door: TJ 22-12-2015 19:04:30
Beoordeling:
Goede service, snelle levering, heel mooi en goed verpakt. Prachtige oorbellen voor een mooie prijs. Je hebt er een vaste klant bij. Ik raad ZilverVoorJou zeer zeker aan !!
Geplaatst door: Frans Heinen 21-12-2015 15:31:58
Beoordeling:
Renate, 'k Heb voor het eerst iets bij je besteld en kreeg net bericht dat het morgen komt, prima. Via marktplaats kwam ik bij je. Misschien een tip of een hint of i.d. het was voor mij lastig om erachter te komen dat ik voor een bestelling naar jullie website moest gaan dat zou ik persoonlijk duidelijker aangeven in de advertenties op marktplaats. Groet en fijne dagen Frans Heinen.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN