laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: Jennie 16-12-2015 21:04:00
Beoordeling:
Snelle levering. Goed en zorgvuldig verpakt.
Ziet er super uit : Ben er heel erg blij mee, een aanrader!!
Geplaatst door: m.korsten 16-12-2015 18:10:14
Beoordeling:
snel bezorgd,mooi verpakt, mooie oorbellen ben er blij mee.
Geplaatst door: Jolanda Beek 13-12-2015 08:36:40
Beoordeling:
Het is heel netjes aangekomen en de artiekelen waren prachtig en met zorg ingepakt een dikke 10 Bedankt
Geplaatst door: Elfride 8-12-2015 09:41:12
Beoordeling:
Prachtige sieraden voor een mooie prijs, snel en goed verpakt verzonden. Leuk om cadeau te doen aan een ander en aan jezelf: Hele, goede service.
Veel dank!
Geplaatst door: sophie 28-11-2015 19:31:41
Hele goede service en sneller kan gewoon niet. Echt heel fijn en erg mooie sieraden. Een echte aanrader.
Geplaatst door: sophie 28-11-2015 19:31:25
Hele goede service en sneller kan gewoon niet. Echt heel fijn en erg mooie sieraden. Een echte aanrader.
Geplaatst door: Paula 5-08-2015 12:05:03
Een prachtig zilver kettinkje binnen anderhalve dag in huis! Ik ben er ontzettend blij mee! Heel erg bedankt voor de goede kwaliteit en goede service. Ik kom zeker nog eens terug hier!
Geplaatst door: Stefanie 27-06-2015 12:51:06
Gisteren besteld en vandaag al bij de post: twee hele mooie zilveren sieraden.
Prachtige oorbellen en de zilveren mama-kind hanger, een plaatje!
Bedankt voor de mooie sieraden en de super snelle levering!
Geplaatst door: Anja 30-05-2015 19:38:38
Inmiddels vaste klant. Altijd snelle levering en prima service!
Geplaatst door: Likaas 21-05-2015 10:08:37
Hartstikke bedankt nog voor de snelle levering ! ben erg tevreden met mijn nieuwe ring :
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN