laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: sigrid 26-08-2017 02:47:25
Beoordeling:
wouwww wat een toffe site echt glimmende sieraden die ook blijven glimmen nooit verslijten ze top kwaliteit en heel verzorgd ingepakt betaalbaar ook !!!! topper
Geplaatst door: sigrid 26-08-2017 02:45:38
Beoordeling:
wouwww wat een toffe site echt glimmende sieraden die ook blijven glimmen nooit verslijten ze top kwaliteit en heel verzorgd ingepakt betaalbaar ook !!!! topper
Geplaatst door: marian 11-08-2017 16:55:04
Beoordeling:
snelle levering, vlotte reactie op een vraag. mooie ketting ben er erg blij mee top
Geplaatst door: ZilverVoorJou 22-06-2017 21:41:47
Beoordeling:
Beste Ankie, bedankt voor je bericht. Het smalle armbandje met schildpadjes heeft 11 schildpadjes. Jij hebt het bredere armbandje en deze heeft 10 schildpadjes :-) maar fijn dat het goed is aangekomen!
Geplaatst door: Ankie 22-06-2017 21:14:46
Beoordeling:
Vandaag de schildpadden armband ontvangen. Alleen zitten er op de armband 10 schildpadjes en op de afbeelding staan er 11. Is niet erg, ben er erg blij mee!
Geplaatst door: Merian 21-06-2017 18:04:45
Beoordeling:
Mooie
Mooie oorbellen besteld, snel ontvangen, netjes verzorgd.
Heel blij mee!!

Geplaatst door: Jacqueline 20-06-2017 15:33:30
Beoordeling:
Fijn geregeld, een bedrijf die een belofte nakomt.
Perfect!!
Geplaatst door: Sophie 7-06-2017 13:26:04
Beoordeling:
Snelle, professionele en verzorgde afhandeling van mijn bestelling. Perfect! Kan niet beter!
Geplaatst door: Wendy Nouwens 25-05-2017 07:56:52
Beoordeling:
Ketting besteld, hij valt mooier uit dan op de foto vind ik. Snelle levering, goede service. Top!
Geplaatst door: Yvonne 19-05-2017 10:36:50
Beoordeling:
Snelle service. Vlotte reactie op een vraag. Keurig voor elkaar.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN