laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: Vivian 21-02-2018 11:27:11
Beoordeling:
Super blij met mijn sneeuwvlok oorbellen en hanger!!
Geplaatst door: F. Jansen 9-02-2018 14:15:17
Beoordeling:
Gisteren besteld en vandaag in de bus; super snelle service. Het pakje zag er verzorgd uit. Bij het uitpakken kwam er een heerlijke geur je tegemoet. De oorklemmetjes waren nog eens apart verpakt in het doosje. Helemaal top. Hartelijk dank. Zeker een aanrader om nog een keer iets te bestellen.
Geplaatst door: co 29-01-2018 14:07:21
Beoordeling:
zo......EN wat een keuze !! En wat een handige website !! En snel geleverd !
Geplaatst door: Sylvia 16-01-2018 14:33:05
Beoordeling:
Gisterenmiddag oorbellen besteld,een kwartiertje later al verzonden en vandaag gekregen!
Wat ben ik blij met deze service,de oorbellen zijn prachtig,ik ben er erg blij mee!
Ik ga hier zeker vaker een bestelling doen,mooi ingepakt in een mooi doosje.Hier een tevreden klant!
Geplaatst door: Ingrid 10-01-2018 00:32:47
Beoordeling:
Hoewel ik een eerste keer bestellen bij een voor mij nieuwe shop altijd een beetje spannend vind, heb ik voor u niets dan lof. De bestelde artikelen had ik zeer snel in huis en uitermate keurig verpakt. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de artikelen in het 'echie' nog mooier zijn dan op de site.
Ik kom hier zeker terug.
Geplaatst door: Roos 28-12-2017 12:06:03
Beoordeling:
Leuke doortrekoorbellen besteld,nog mooier dan op de foto.Netjes verpakt en snelle bezorging,ondanks de feestdagen die er tussen zaten. Top! Zeker een aanrader.
Geplaatst door: R. Kouwenhoven 17-12-2017 08:28:33
Beoordeling:
Familiehangertje besteld donderdagavond en zaterdag al in huis. Mooie kwaliteit en keurig verzorgd ingepakt. Heel blij mee en zeker een aanrader.
Geplaatst door: R. Kouwenhoven 17-12-2017 08:27:53
Beoordeling:
Familiehangertje besteld donderdagavond en zaterdag al in huis. Mooie kwaliteit en keurig verzorgd ingepakt. Heel blij mee en zeker een aanrader.
Geplaatst door: Silvia Heeres 30-11-2017 00:10:11
Beoordeling:
Lief kattenpootje besteld als herinnering aan onze lieve Banjer die 3 jaar geleden van het balkon is gevallen en nooit is gevonden .Dit is een mooi aandenken aan haar .De bestelling was snel binnen .Top !
Geplaatst door: Mariska 14-11-2017 18:52:35
Beoordeling:
Bestelling werd snel geleverd, de bestelde oorknopjes deden aan mijn verwachtingen. Het was ook nog eens keurig verpakt....kortom, een aanrader!
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid SLUITEN