laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: Anja 4-12-2018 13:16:30
Beoordeling:
Snelle en correcte levering. Net als bij vorige bestellingen zeer tevreden!!
Geplaatst door: Sanne 26-10-2018 10:14:05
Beoordeling:
Ik heb helemaal fan!
Ik wist eerst niet of het betrouwbaar was, maar ik ben blij met alle bestellingen (zijn er inmiddels al heel wat). Ze zijn altijd binnen een dag aangekomen en het zilver was mooi. Precies zoals je verwacht door de plaatjes op de site. Ik zwem bijna elke dag maar met de zilveren sieraden kan ik gewoon zwemmen dus dat is heel fijn. Mijn zilvercollectie wordt nog steeds uitgebreid!
Geplaatst door: Sanne 26-10-2018 10:13:57
Beoordeling:
Ik heb helemaal fan!
Ik wist eerst niet of het betrouwbaar was, maar ik ben blij met alle bestellingen (zijn er inmiddels al heel wat). Ze zijn altijd binnen een dag aangekomen en het zilver was mooi. Precies zoals je verwacht door de plaatjes op de site. Ik zwem bijna elke dag maar met de zilveren sieraden kan ik gewoon zwemmen dus dat is heel fijn. Mijn zilvercollectie wordt nog steeds uitgebreid!
Geplaatst door: Ria van Appeldoorn 25-10-2018 19:58:49
Beoordeling:
Movie sieraden! Snelle levering, hartelijk dank.
Geplaatst door: Saliha 17-10-2018 14:51:21
Beoordeling:
Eerste bestelling, zeer tevreden!!
Geplaatst door: L van Mill 25-08-2018 18:57:59
Beoordeling:
Prima service! Mailtjes worden snel beantwoord en oplossingen worden super goed gemaakt. De sieraden zijn van goede kwaliteit! Heel blij met de aankoop! Ook snel bezorgd!
Geplaatst door: L van Mill 25-08-2018 18:57:13
Beoordeling:
Prima service! Mailtjes worden snel beantwoord en oplossingen worden super goed gemaakt. De sieraden zijn van goede kwaliteit! Heel blij met de aankoop! Ook snel bezorgd!
Geplaatst door: Tanja Elout 21-08-2018 07:36:56
Beoordeling:
Prima service!!
Retour snel en goed geregeld Dat geeft vertrouwen.
Geplaatst door: Yvonne Mulders 9-08-2018 19:19:25
Beoordeling:
Prachtige zilveren hanger heb ik gekocht zeer voordelig prima kwaliteit en snel bezorgd !
Geplaatst door: Maartje 8-08-2018 15:53:43
Beoordeling:
Goede service! Ik was blij verrast toen ik bij een nieuwe bestelling, een extra ring er hij kreeg, waar ik een steentje uit verloren was. Fijn en super opgelost!

Dank hiervoor!
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN