laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: Mariska 14-11-2017 18:52:35
Beoordeling:
Bestelling werd snel geleverd, de bestelde oorknopjes deden aan mijn verwachtingen. Het was ook nog eens keurig verpakt....kortom, een aanrader!
Geplaatst door: Sophia 27-10-2017 15:34:09
Beoordeling:
Heldere en leuke website, makkelijk bestellen, veilig betalen, zeer snelle levering in goed verzorgde verpakking. Kan gewoon niet beter, ik geef een 10!
Geplaatst door: P. Musk 21-10-2017 20:04:36
Beoordeling:
Wat een service! Oorbellen na 15:00h besteld maar toch de volgende dag al thuis bezorgd.
Geplaatst door: Wilma 3-10-2017 15:11:13
Beoordeling:
Hangertje besteld en snel geleverd in mooi doosje Top
Geplaatst door: Ingrid 26-09-2017 16:52:03
Beoordeling:
Zo blij met het kattenpootje!

Onze allerliefste poes Demi is helaas in januari overleden en om haar én ons leven met haar te eren heb ik voor mezelf vorig jaar een mooi klein kettinkje met klein kattenpootje besteld. Beeldschoon! Onze dochter van 6 wilde ook heel graag hetzelfde kettinkje maar deze was helaas uit het assortiment. Toch kreeg ik een vriendelijke mail terug dat ze op mijn verzoek het kettinkje wel weer konden laten maken. Nou graag!! Vandaag heb ik 'm mogen ontvangen en dragen wij trots samen onze ketting voor onze Demi en is ze toch nog een beetje bij ons
Geplaatst door: jantien 25-09-2017 11:27:34
Beoordeling:
mooie ring besteld....de volgende dag al thuis bezorgd in een mooi doosje!! super ben er heel blij mee!
Geplaatst door: Nicolle 30-08-2017 18:11:24
Beoordeling:
WOW! ik heb zojuist mijn oorringen ontvangen. En hoe! In een stevig doosje dat door de brievenbus past. Daarin lag een satijnen zakje dat licht geparfumeerd was en daarin zaten mijn glanzende creolen, echt geweldig om zo je aankoop te ontvangen! En ook nog eens heel snel, ik heb ze gisteren gekocht! Van mij dus niets dan lof!
Geplaatst door: sigrid 26-08-2017 02:47:25
Beoordeling:
wouwww wat een toffe site echt glimmende sieraden die ook blijven glimmen nooit verslijten ze top kwaliteit en heel verzorgd ingepakt betaalbaar ook !!!! topper
Geplaatst door: sigrid 26-08-2017 02:45:38
Beoordeling:
wouwww wat een toffe site echt glimmende sieraden die ook blijven glimmen nooit verslijten ze top kwaliteit en heel verzorgd ingepakt betaalbaar ook !!!! topper
Geplaatst door: marian 11-08-2017 16:55:04
Beoordeling:
snelle levering, vlotte reactie op een vraag. mooie ketting ben er erg blij mee top
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - Volgende