laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: Hettie 21-05-2016 14:43:43
Beoordeling:
Gisteren oorbellen besteld besteld volgende dag al in de brievenbus!! Super & ze staan erg leuk!
Geplaatst door: Susan 18-05-2016 12:12:21
Beoordeling:
Ben heel blij met de grote ring met rood/wit imitatiekoraal, hij is prachtig! Ook zeer goed verpakt. Zeer tevreden! Tot een volgende keer :-)
Geplaatst door: Marit 4-05-2016 12:26:17
Beoordeling:
Hai hai , heb de ring goed ontvangen en is erg mooi dank je wel . Groetjes vanuit la France .
Geplaatst door: Ilona 29-04-2016 15:10:03
Beoordeling:
Super service! Snelle levering en mooi verpakt! Speciale wensen zoals een bijgevoegd kaartje worden ook vervuld! Bedankt!
Geplaatst door: Xio 15-04-2016 17:28:17
Beoordeling:
Heel blij met mijn eerste aankoop, bedankt!
Geplaatst door: Jolanda 15-04-2016 12:00:12
Beoordeling:
De oorbellen zijn goed en netjes aangekomen ze zijn prachtig van mij krijgen jullie een dikke 10
Geplaatst door: Thirza 31-03-2016 19:53:06
Beoordeling:
Snelle en goede service, had gevraagd of het hangertje gelijk al aan het kettinkje kon en dat werd keurig geregeld. Ook goede kwaliteit!
Geplaatst door: daphne 15-03-2016 12:48:46
Beoordeling:
Ik ben super vlij met mijn ring in druppelvorm met zirkonia!
De levering was supersnel, en de maat was perfect.
Geplaatst door: Wim 11-03-2016 19:59:47
Beoordeling:










Het was de eerste keer dat ik bij Zilver Voor Jou iets heb gekocht en ik moet zeggen, het is mij zeer goed bevallen en mijn vriendin ............ tja die was blij met de mooie oorbellen die van goede kwaliteit zijn en helemaal voldoen aan haar en..... mijn verwachtingen.
Geplaatst door: wilma 27-02-2016 22:03:04
Beoordeling:
vandaag de ketting ontvangen, heel mooi en fijn product, dankzij de foto rond de hals duidelijk de maat kunnen zien. Dus perfect snelle levering.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN