laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: Nienke 5-02-2016 17:47:47
Beoordeling:
Super snelle levering en prachtige producten. Had de levensboom ring besteld, geen seconde spijt gehad: prachtige ring, zeer scherpe prijs. Deze site is een absolute aanrader wat mij betreft!
Geplaatst door: Brenda 3-02-2016 19:46:34
Beoordeling:
Boven verwachting! Voor mooie betaalbare prijzen, krijg je enorm goede kwaliteit. Snelle levering en mooi in een brievenbuspakketje aan geleverd. De oorbellen zaten in een plastic sieradendoosje zoals ook op de site te zien en de oorbellen waren zelfs apart in plastic verpakt. Ik ben enorm blij met de oorbellen en heb zojuist nog een bestelling geplaatst. Voor degenen die twijfelen... Gewoon doen! Het is een betrouwbare site.
Geplaatst door: lika 5-01-2016 15:36:41
Beoordeling:
Zeer geslaagd! Een aanrader voor iedereen die van mooie betaalbare sieraden houdt
Geplaatst door: lika 5-01-2016 15:34:28
Beoordeling:
Zeer geslaagd! Nog bedankt voor de snelle service : een aanrader voor iedereen die van mooie betaalbare sieraden houdt
Geplaatst door: TJ 22-12-2015 19:04:30
Beoordeling:
Goede service, snelle levering, heel mooi en goed verpakt. Prachtige oorbellen voor een mooie prijs. Je hebt er een vaste klant bij. Ik raad ZilverVoorJou zeer zeker aan !!
Geplaatst door: Frans Heinen 21-12-2015 15:31:58
Beoordeling:
Renate, 'k Heb voor het eerst iets bij je besteld en kreeg net bericht dat het morgen komt, prima. Via marktplaats kwam ik bij je. Misschien een tip of een hint of i.d. het was voor mij lastig om erachter te komen dat ik voor een bestelling naar jullie website moest gaan dat zou ik persoonlijk duidelijker aangeven in de advertenties op marktplaats. Groet en fijne dagen Frans Heinen.
Geplaatst door: cora 17-12-2015 17:16:33
Beoordeling:
Ik heb vandaag mijn armband ontvangen en deze is prachtig; het uitpakken was al een kadootje zo mooi doosje en tasje.
Vooraf had ik om nog wat extra informatie gevraagd en kreeg hier uitgebreid antwoord op compleet met een extra foto.
en mijn bestelling was supersnel in huis!
Geplaatst door: Jennie 16-12-2015 21:04:00
Beoordeling:
Snelle levering. Goed en zorgvuldig verpakt.
Ziet er super uit : Ben er heel erg blij mee, een aanrader!!
Geplaatst door: m.korsten 16-12-2015 18:10:14
Beoordeling:
snel bezorgd,mooi verpakt, mooie oorbellen ben er blij mee.
Geplaatst door: Jolanda Beek 13-12-2015 08:36:40
Beoordeling:
Het is heel netjes aangekomen en de artiekelen waren prachtig en met zorg ingepakt een dikke 10 Bedankt
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Volgende