laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: Thirza 31-03-2016 19:53:06
Beoordeling:
Snelle en goede service, had gevraagd of het hangertje gelijk al aan het kettinkje kon en dat werd keurig geregeld. Ook goede kwaliteit!
Geplaatst door: daphne 15-03-2016 12:48:46
Beoordeling:
Ik ben super vlij met mijn ring in druppelvorm met zirkonia!
De levering was supersnel, en de maat was perfect.
Geplaatst door: Wim 11-03-2016 19:59:47
Beoordeling:










Het was de eerste keer dat ik bij Zilver Voor Jou iets heb gekocht en ik moet zeggen, het is mij zeer goed bevallen en mijn vriendin ............ tja die was blij met de mooie oorbellen die van goede kwaliteit zijn en helemaal voldoen aan haar en..... mijn verwachtingen.
Geplaatst door: wilma 27-02-2016 22:03:04
Beoordeling:
vandaag de ketting ontvangen, heel mooi en fijn product, dankzij de foto rond de hals duidelijk de maat kunnen zien. Dus perfect snelle levering.
Geplaatst door: Yolanda van Hasselt 18-02-2016 17:10:05
Beoordeling:
Uitstekende kwaliteit en toch niet duur. Zeer snelle levering, netjes en degelijk verpakt. Vriendelijke communicatie. Aanrader!
Geplaatst door: A Hansman 11-02-2016 06:56:21
Beoordeling:
Snelle levering, vriendelijk personeel, bij retourzending keurig dezelfde week het geld terug. Echte aanrader.
Geplaatst door: mark 7-02-2016 23:01:05
Beoordeling:
Snelle verzending. Prima verpakt! Niet duur. Aanrader en zeker een plek om op een ander moment weer te bestellen.
Geplaatst door: Nienke 5-02-2016 17:47:47
Beoordeling:
Super snelle levering en prachtige producten. Had de levensboom ring besteld, geen seconde spijt gehad: prachtige ring, zeer scherpe prijs. Deze site is een absolute aanrader wat mij betreft!
Geplaatst door: Brenda 3-02-2016 19:46:34
Beoordeling:
Boven verwachting! Voor mooie betaalbare prijzen, krijg je enorm goede kwaliteit. Snelle levering en mooi in een brievenbuspakketje aan geleverd. De oorbellen zaten in een plastic sieradendoosje zoals ook op de site te zien en de oorbellen waren zelfs apart in plastic verpakt. Ik ben enorm blij met de oorbellen en heb zojuist nog een bestelling geplaatst. Voor degenen die twijfelen... Gewoon doen! Het is een betrouwbare site.
Geplaatst door: lika 5-01-2016 15:36:41
Beoordeling:
Zeer geslaagd! Een aanrader voor iedereen die van mooie betaalbare sieraden houdt
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - Volgende