laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: Ilona 29-04-2016 15:10:03
Beoordeling:
Super service! Snelle levering en mooi verpakt! Speciale wensen zoals een bijgevoegd kaartje worden ook vervuld! Bedankt!
Geplaatst door: Xio 15-04-2016 17:28:17
Beoordeling:
Heel blij met mijn eerste aankoop, bedankt!
Geplaatst door: Jolanda 15-04-2016 12:00:12
Beoordeling:
De oorbellen zijn goed en netjes aangekomen ze zijn prachtig van mij krijgen jullie een dikke 10
Geplaatst door: Thirza 31-03-2016 19:53:06
Beoordeling:
Snelle en goede service, had gevraagd of het hangertje gelijk al aan het kettinkje kon en dat werd keurig geregeld. Ook goede kwaliteit!
Geplaatst door: daphne 15-03-2016 12:48:46
Beoordeling:
Ik ben super vlij met mijn ring in druppelvorm met zirkonia!
De levering was supersnel, en de maat was perfect.
Geplaatst door: Wim 11-03-2016 19:59:47
Beoordeling:










Het was de eerste keer dat ik bij Zilver Voor Jou iets heb gekocht en ik moet zeggen, het is mij zeer goed bevallen en mijn vriendin ............ tja die was blij met de mooie oorbellen die van goede kwaliteit zijn en helemaal voldoen aan haar en..... mijn verwachtingen.
Geplaatst door: wilma 27-02-2016 22:03:04
Beoordeling:
vandaag de ketting ontvangen, heel mooi en fijn product, dankzij de foto rond de hals duidelijk de maat kunnen zien. Dus perfect snelle levering.
Geplaatst door: Yolanda van Hasselt 18-02-2016 17:10:05
Beoordeling:
Uitstekende kwaliteit en toch niet duur. Zeer snelle levering, netjes en degelijk verpakt. Vriendelijke communicatie. Aanrader!
Geplaatst door: A Hansman 11-02-2016 06:56:21
Beoordeling:
Snelle levering, vriendelijk personeel, bij retourzending keurig dezelfde week het geld terug. Echte aanrader.
Geplaatst door: mark 7-02-2016 23:01:05
Beoordeling:
Snelle verzending. Prima verpakt! Niet duur. Aanrader en zeker een plek om op een ander moment weer te bestellen.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Volgende