laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: Miriam Mertens 13-07-2016 13:56:28
Beoordeling:
Prima prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle levering
Geplaatst door: sophie 8-07-2016 15:23:24
Beoordeling:
Super blij weer met de bestelling! Kinderen blij met hun mooie oorbellen en een prachtige zilveren ketting! Super snelle levering. Bedankt en tot de volgende keer weer.
Geplaatst door: Joke Roelofs 2-07-2016 22:56:22
Beoordeling:
Ik ben zeer tevreden met de oorbellen, ze zijn precies wat ik verwachte. Na 1 dag waren ze bij mij thuis, keurig verpakt. Klasse!!!
Geplaatst door: Ankie 2-07-2016 22:51:57
Beoordeling:
Mooie oorbellen. Leuk verpakt en snel in huis!!
Geplaatst door: jeannette van Keulen 11-06-2016 12:28:19
Beoordeling:
eerste keer dat iki langskwam..
gelijk een ring gekocht, moeilijk kiezen...een mooie gevonden.
bestelling was erg snel thuis. ik ben een tevreden klant.
Geplaatst door: Brigitte 7-06-2016 12:49:29
Beoordeling:
Bestelde oorbellen vandaag ontvangen, keurig geregeld van bestellen, betalen tot bezorging. Perfect!
Geplaatst door: Henrike 30-05-2016 23:01:21
Beoordeling:
Zeer tevreden over Zilver voor jou.Zondagavond 2 paar oorbellen besteld en maandagmiddag al geleverd! Erg leuk ingepakt in een mooi sieradendoosje,kortom een echte aanrader om bij Zilver voor jou te bestellen!
Geplaatst door: Hettie 21-05-2016 14:43:43
Beoordeling:
Gisteren oorbellen besteld besteld volgende dag al in de brievenbus!! Super & ze staan erg leuk!
Geplaatst door: Susan 18-05-2016 12:12:21
Beoordeling:
Ben heel blij met de grote ring met rood/wit imitatiekoraal, hij is prachtig! Ook zeer goed verpakt. Zeer tevreden! Tot een volgende keer :-)
Geplaatst door: Marit 4-05-2016 12:26:17
Beoordeling:
Hai hai , heb de ring goed ontvangen en is erg mooi dank je wel . Groetjes vanuit la France .
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Volgende