laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: Sylvia 18-05-2017 16:04:33
Beoordeling:
Leuke en snelle service
Geplaatst door: Raisa 5-05-2017 19:01:41
Beoordeling:
Eind maart oorringen besteld en snel geleverd gekregen. Nu gingen ze na een paar weken alweer kapot, zonder dat er ruw mee om was gegaan. Zilver Voor Jou gemaild en ik heb een nieuw paar opgestuurd gekregen. Wat een service! 5 sterren!
Geplaatst door: joy 2-05-2017 17:02:58
Beoordeling:
Heel snel ontvangen. Precies als op foto. Prima!
Geplaatst door: Marieke 14-04-2017 16:16:02
Beoordeling:
Vlotte levering en als je een vraag of opmerking hebt krijg je snel een keurige reactie.
Geplaatst door: Jeanne 11-04-2017 00:28:41
Beoordeling:
De ring was precies wat zoals afgebeeld, nadat een zilversmid de ring groter heeft gemaakt, 19 was Uw grootste maat heb ik een kennis heeelll erg blij kunnen maken.
Geplaatst door: Marjon 17-03-2017 15:08:15
Beoordeling:
Ik heb de ketting in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle levering.
Geplaatst door: Rowan 4-03-2017 12:08:35
Beoordeling:
Ik heb de bestelling ontvangen, heel leuk ingepakt!! Bedankt voor de goede zorgen, lief dat jullie er wat mee hebben gedaan! :)
Geplaatst door: Mirjam 7-02-2017 18:33:40
Beoordeling:
Ketting en oorbellen zijn mooi en fijntjes. Goede levering en netjes verpakt. Fijn dat het door de brievenbus kon :-))
Geplaatst door: Anna Jeltema 27-01-2017 13:00:12
Beoordeling:
Ze zijn beeldig! Prima bedrijf en snel verzonden.
Geplaatst door: Gaens marina 11-01-2017 22:59:08
Beoordeling:
Zeer mooi Is iets fijner dan ik verwacht heb maar ben tevreden kijk zeker nog naar jullie aanbod
Is goed en veilig verpakt dank u wel
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN