laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: Esther 21-09-2016 14:23:07
Beoordeling:
Net als vorige keer, ook nu weer supertevreden: prachtige, betaalbare ring en meteen de volgende dag al ontvangen! Mooie, betaalbare producten en snelle en vriendelijke service: aanrader.
Geplaatst door: sophie 14-09-2016 17:02:31
Beoordeling:
Weer super tevreden met de twee paar oorbellen die ik besteld had gisteren. Vandaag al binnen en heel erg blij mee!!
Geplaatst door: Tessa 9-09-2016 18:40:35
Beoordeling:
Oorbellen besteld op 30 augustus, hellaas 9 dagen later niks binnen gekregen vervolgens contact opgenomen met zilvervoorjou zij betreurde de service van post nl en ze hebben direct nieuwe oorbellen opgestuurd naar mij zonder bijkomende koste super service! en ben zeer tevreden.
Bedankt voor de top service ik zeg het voort.
Geplaatst door: Tessa 9-09-2016 18:40:14
Beoordeling:
Oorbellen besteld op 30 augustus, hellaas 9 dagen later niks binnen gekregen vervolgens contact opgenomen met zilvervoorjou zij betreurde de service van post nl en ze hebben direct nieuwe oorbellen opgestuurd naar mij zonder bijkomende koste super service! en ben zeer tevreden.
Bedankt voor de top service ik zeg het voort.
Geplaatst door: Debby 23-08-2016 21:00:22
Beoordeling:
Oorbellen besteld. Ik vind ze erg leuk! Snelle bezorging. Top!
Geplaatst door: Inge 13-08-2016 15:22:44
Beoordeling:
Gisteren oorbellen besteld vandaag in huis. Ze zijn prachtig! Gratis verzending.
Goede en snelle service
Geplaatst door: Nina p 12-08-2016 21:25:16
Beoordeling:
Ik ben heel tevreden met mijn bestelling! Naar belgie, geleverd op drie dagen. Het juweeltje verpakt in een heel mooi juweel doosje. Ik heb het mama juweel en die is heel fijn en sierlijk. Ik bestel hier zeker nog terug. Een heel tevreden klant
Geplaatst door: Tonny 6-08-2016 15:01:54
Beoordeling:
Snelle levering. Ondanks gering bedrag prima service!
Geplaatst door: André 4-08-2016 13:30:30
Beoordeling:
super snelle levering netjes verpakt mooi product top
Geplaatst door: Suzan 19-07-2016 16:54:08
Beoordeling:
Super service en snelle levering! Erg blij met mijn bestelling!
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Volgende