laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: Ellen 24-11-2016 22:16:08
Beoordeling:
Vlotte levering, goed verpakt. Mooie oorbellen conform het plaatje. Ga hier zeker vaker bestellen.
Geplaatst door: Marjolein 24-11-2016 18:02:12
Beoordeling:
Snelle levering, keurig verpakt en aan mijn verwachting voldaan. Super
Geplaatst door: ceelen 19-11-2016 12:57:48
Beoordeling:
Snelle levering, goed verpakt, goede info via mail.
jammer dat de steentjes van de steek oorbellen niet het zelfde zijn, anders geslepen een heeft andere fasette dan de ander.
kwaliteit van steentjes en zilver wel goed.
Geplaatst door: Ute Michalsky 15-11-2016 14:01:00
Beoordeling:
Voor de eerste keer bij zilvervooryou bestelt.Ben over alles supertevreden :).Zal zeker nog bestellen.
Een echte aanrader !!!
Geplaatst door: Conny 31-10-2016 15:15:33
Beoordeling:
Snelle levering en goed in een passend doosje verpakt.
Mijn ring en armbandje zijn naar verwachting cq volgens afbeelding.
Ben erg tevreden en ga t met plezier dragen.
Prijs kwaliteit in orde.
Voor herhaling vatbaar !
Geplaatst door: Esther 21-09-2016 14:23:07
Beoordeling:
Net als vorige keer, ook nu weer supertevreden: prachtige, betaalbare ring en meteen de volgende dag al ontvangen! Mooie, betaalbare producten en snelle en vriendelijke service: aanrader.
Geplaatst door: sophie 14-09-2016 17:02:31
Beoordeling:
Weer super tevreden met de twee paar oorbellen die ik besteld had gisteren. Vandaag al binnen en heel erg blij mee!!
Geplaatst door: Tessa 9-09-2016 18:40:35
Beoordeling:
Oorbellen besteld op 30 augustus, hellaas 9 dagen later niks binnen gekregen vervolgens contact opgenomen met zilvervoorjou zij betreurde de service van post nl en ze hebben direct nieuwe oorbellen opgestuurd naar mij zonder bijkomende koste super service! en ben zeer tevreden.
Bedankt voor de top service ik zeg het voort.
Geplaatst door: Tessa 9-09-2016 18:40:14
Beoordeling:
Oorbellen besteld op 30 augustus, hellaas 9 dagen later niks binnen gekregen vervolgens contact opgenomen met zilvervoorjou zij betreurde de service van post nl en ze hebben direct nieuwe oorbellen opgestuurd naar mij zonder bijkomende koste super service! en ben zeer tevreden.
Bedankt voor de top service ik zeg het voort.
Geplaatst door: Debby 23-08-2016 21:00:22
Beoordeling:
Oorbellen besteld. Ik vind ze erg leuk! Snelle bezorging. Top!
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Volgende