laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: joy 2-05-2017 17:02:58
Beoordeling:
Heel snel ontvangen. Precies als op foto. Prima!
Geplaatst door: Marieke 14-04-2017 16:16:02
Beoordeling:
Vlotte levering en als je een vraag of opmerking hebt krijg je snel een keurige reactie.
Geplaatst door: Jeanne 11-04-2017 00:28:41
Beoordeling:
De ring was precies wat zoals afgebeeld, nadat een zilversmid de ring groter heeft gemaakt, 19 was Uw grootste maat heb ik een kennis heeelll erg blij kunnen maken.
Geplaatst door: Marjon 17-03-2017 15:08:15
Beoordeling:
Ik heb de ketting in goede orde ontvangen. Hartelijk dank voor de snelle levering.
Geplaatst door: Rowan 4-03-2017 12:08:35
Beoordeling:
Ik heb de bestelling ontvangen, heel leuk ingepakt!! Bedankt voor de goede zorgen, lief dat jullie er wat mee hebben gedaan! :)
Geplaatst door: Mirjam 7-02-2017 18:33:40
Beoordeling:
Ketting en oorbellen zijn mooi en fijntjes. Goede levering en netjes verpakt. Fijn dat het door de brievenbus kon :-))
Geplaatst door: Anna Jeltema 27-01-2017 13:00:12
Beoordeling:
Ze zijn beeldig! Prima bedrijf en snel verzonden.
Geplaatst door: Gaens marina 11-01-2017 22:59:08
Beoordeling:
Zeer mooi Is iets fijner dan ik verwacht heb maar ben tevreden kijk zeker nog naar jullie aanbod
Is goed en veilig verpakt dank u wel
Geplaatst door: Cor v. Wijngaarden 10-01-2017 19:24:40
Beoordeling:
Duidelijke website met mooie artikelen en gunstige prijzen. Artikelen worden mooi verpakt en snelle levering. Een aanrader als je iets moois van zilver zoekt.
Geplaatst door: Cor v. Wijngaarden 10-01-2017 19:24:22
Beoordeling:
Duidelijke website met mooie artikelen en gunstige prijzen. Artikelen worden mooi verpakt en snelle levering. Een aanrader als je iets moois van zilver zoekt.
Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - Volgende