laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: L van Mill 25-08-2018 18:57:13
Beoordeling:
Prima service! Mailtjes worden snel beantwoord en oplossingen worden super goed gemaakt. De sieraden zijn van goede kwaliteit! Heel blij met de aankoop! Ook snel bezorgd!
Geplaatst door: Tanja Elout 21-08-2018 07:36:56
Beoordeling:
Prima service!!
Retour snel en goed geregeld Dat geeft vertrouwen.
Geplaatst door: Yvonne Mulders 9-08-2018 19:19:25
Beoordeling:
Prachtige zilveren hanger heb ik gekocht zeer voordelig prima kwaliteit en snel bezorgd !
Geplaatst door: Maartje 8-08-2018 15:53:43
Beoordeling:
Goede service! Ik was blij verrast toen ik bij een nieuwe bestelling, een extra ring er hij kreeg, waar ik een steentje uit verloren was. Fijn en super opgelost!

Dank hiervoor!
Geplaatst door: Staart 6-08-2018 14:54:56
Beoordeling:
Leuke website, snelle levering. Helaas is er uit mijn ring een steentje uitgevallen binnen twee weken al. Mail gestuurd maar nooit meer iets gehoord.

Jammer, geen goede communicatie anders meer sterren.
Geplaatst door: Brenda Kroeze 19-07-2018 18:26:19
Beoordeling:
Mijn complimenten voor de snelle afwikkeling van mijn retourzending. Echt fijn.
Geplaatst door: Adrienne 3-07-2018 13:02:02
Beoordeling:
Zo wat een snelle service en wat een mooi setje oorbellen met ketting in echt zilver voor weinig geld. Ik kom zeker nog eens bestellen bij jullie, bedankt.
Geplaatst door: Yvette 30-06-2018 11:42:21
Beoordeling:
Vier paar oorstekertjes besteld, heel snel geleverd, waren mooi en zagen er precies zo uit als op de foto. Eentje vond ik toch te klein en heb ik zonder problemen retour kunnen sturen, het geld stond daags daarna weer op mijn rekening. Super fijne winkel met heel veel keuze!
Geplaatst door: Colinda Ruitenbeek 27-06-2018 12:21:49
Beoordeling:
Vandaag mijn ring binnen gekregen... snelle levering! ring was iets ieler dan ik dacht, maar toch nog steeds erg gaaf..
Geplaatst door: lies 17-05-2018 08:35:03
Beoordeling:
Snel en netjes afgeleverd, mooie oorbellen!
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN