laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: Marlies Wissink-Lakeman 12-01-2019 17:16:34
Beoordeling:
Snel verstuurd, prima verpakt en een hele mooie ring! Heel blij mee.
Geplaatst door: Henny 11-01-2019 16:25:47
Beoordeling:
Ben super blij met mijn mooie zilveren ring!
Was er al heel lang naar op zoek!
Snelle en goede levering
Geplaatst door: Marijke Snel-van Asperen 10-01-2019 12:15:22
Beoordeling:
Mijn ervaring is dat je er vaak pas echt achter komt hoe goed een webshop is als je een klacht hebt..... Die is in mijn geval door ZilverVoorJou snel en zonder getouwtrek tot mijn volle tevredenheid afgewikkeld. Dat geeft vertrouwen, vandaar bij deze mijn aanbeveling.
Geplaatst door: D. NDAYISABA 27-12-2018 14:15:12
Beoordeling:
Bestelling vandaag gekregen, ben tevreden
Geplaatst door: Anja 4-12-2018 13:16:30
Beoordeling:
Snelle en correcte levering. Net als bij vorige bestellingen zeer tevreden!!
Geplaatst door: Sanne 26-10-2018 10:14:05
Beoordeling:
Ik heb helemaal fan!
Ik wist eerst niet of het betrouwbaar was, maar ik ben blij met alle bestellingen (zijn er inmiddels al heel wat). Ze zijn altijd binnen een dag aangekomen en het zilver was mooi. Precies zoals je verwacht door de plaatjes op de site. Ik zwem bijna elke dag maar met de zilveren sieraden kan ik gewoon zwemmen dus dat is heel fijn. Mijn zilvercollectie wordt nog steeds uitgebreid!
Geplaatst door: Sanne 26-10-2018 10:13:57
Beoordeling:
Ik heb helemaal fan!
Ik wist eerst niet of het betrouwbaar was, maar ik ben blij met alle bestellingen (zijn er inmiddels al heel wat). Ze zijn altijd binnen een dag aangekomen en het zilver was mooi. Precies zoals je verwacht door de plaatjes op de site. Ik zwem bijna elke dag maar met de zilveren sieraden kan ik gewoon zwemmen dus dat is heel fijn. Mijn zilvercollectie wordt nog steeds uitgebreid!
Geplaatst door: Ria van Appeldoorn 25-10-2018 19:58:49
Beoordeling:
Movie sieraden! Snelle levering, hartelijk dank.
Geplaatst door: Saliha 17-10-2018 14:51:21
Beoordeling:
Eerste bestelling, zeer tevreden!!
Geplaatst door: L van Mill 25-08-2018 18:57:59
Beoordeling:
Prima service! Mailtjes worden snel beantwoord en oplossingen worden super goed gemaakt. De sieraden zijn van goede kwaliteit! Heel blij met de aankoop! Ook snel bezorgd!
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN