laat hier uw review achter voor ZilverVoorJou

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over ZIlverVoorJou. Wil je het ons laten weten?
Laat hieronder een bericht achter.


 
Geplaatst door: Adrienne 3-07-2018 13:02:02
Beoordeling:
Zo wat een snelle service en wat een mooi setje oorbellen met ketting in echt zilver voor weinig geld. Ik kom zeker nog eens bestellen bij jullie, bedankt.
Geplaatst door: Yvette 30-06-2018 11:42:21
Beoordeling:
Vier paar oorstekertjes besteld, heel snel geleverd, waren mooi en zagen er precies zo uit als op de foto. Eentje vond ik toch te klein en heb ik zonder problemen retour kunnen sturen, het geld stond daags daarna weer op mijn rekening. Super fijne winkel met heel veel keuze!
Geplaatst door: Colinda Ruitenbeek 27-06-2018 12:21:49
Beoordeling:
Vandaag mijn ring binnen gekregen... snelle levering! ring was iets ieler dan ik dacht, maar toch nog steeds erg gaaf..
Geplaatst door: lies 17-05-2018 08:35:03
Beoordeling:
Snel en netjes afgeleverd, mooie oorbellen!
Geplaatst door: Bernd 7-05-2018 16:50:37
Beoordeling:
Zeer tevreden! Levering snel en goed verpakt. Oorbellen in uitstekende staat en als set verpakt in een keurig doosje. Super!
Geplaatst door: Jennifer 6-05-2018 07:30:37
Beoordeling:
Snelle levering en de oorbellen netjes verpakt in een mooi doosje. Ik ben zeer tevreden!
Geplaatst door: Henny Krijt 15-04-2018 10:26:49
Beoordeling:
De oorstekertjes snel en goed ontvangen. Dank u wel.
Geplaatst door: Barbara 11-04-2018 18:00:56
Beoordeling:
Uitstekend; mooie ring precies zoals op foto en supersnel geleverd.
Geplaatst door: JosK. 28-02-2018 18:15:40
Beoordeling:
Wederom snel bezorgd en verpakt in een mooi nieuw wit doosje!
Geplaatst door: HH Jansen 27-02-2018 11:43:09
Beoordeling:
Prachtige ring en supersnel verzonden, hartelijk bedankt!!!
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - Volgende

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN